top of page

MUNKATÁRSAINK

101 Minerva_edited_edited.jpg

KARDOS IMRE

vezérigazgató

Imre 1996-ban szerzett szervező mérnöki diplomát a Bánki Donát Műszaki Főiskola szervező és informatikai szak, menedzser szakirányú képzésén, majd 2001-ben közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügyi szakirányán. 2003-ban megszerezte a nemzetközi ACI Financial Markets Association diplomáját. Több mint 20 éves kereskedelmi banki, pénz- és tőkepiaci, befektetési, banki informatikai és menedzsment tapasztalatát a Raiffeisen Banknál és az MKB Banknál szerezte. 2011 és 2015 között az Ercsi és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet felügyelőbizottságának elnöke. Vezetői pozíciókat töltött be a MINERVA Pénzügyi cégcsoportban a MINERVA Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyetteseként, majd vezérigazgatójaként, valamint a MINERVA Pénzügyi Zrt. igazgatósági tagjaként és vezérigazgató-helyetteseként. 2016 és 2021 között az MKB Bank igazgatóságának tagja. A CONFIDO Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként feladata a társaság üzleti aktivitásának biztosítása, valamint a vagyonkezelő stratégiájának kialakítása és megvalósítása. Szakértőként támogatja a vagyonkezelési szakterületet a vagyonkezelési struktúrák kialakításában.

https://www.linkedin.com/in/imre-kardos-38b180117/

IMG_0231_bw_cut_A.jpg

DR. ROSTA ISTVÁN

vezérigazgató-helyettes

István 2007-ben a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán Pénzügyi eszközök és intézmények szakirányon közgazdász, majd 2016-ban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogász diplomát szerzett. Az ACI Financial Markets Association diplomáját 2011-ben kapta meg. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatát kereskedelmi-, befektetési banki, pénz- és tőkepiaci, gazdasági jogi, illetve menedzsment területeken szerezte. A Raiffeisen Banknál és az OTP Banknál treasury, corporate finance és privátbanki területeken betöltött vezető pozíciói mellett a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karán egyetemi oktatóként is tevékenykedett. 2018-tól a MINERVA Befektetési Alapkezelő Zrt. kockázatkezelési igazgatója, majd a MINERVA Pénzügyi Zrt. igazgatósági tagjaként végezte munkáját. A CONFIDO Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. cégvezetőjeként és vezérigazgató-helyetteseként a társaság stratégiai vezetésében, üzleti kapcsolatainak erősítésében vesz részt, szakmai felügyelete alá tartozik a társaság vagyonkezelési területe és feladatai.

https://www.linkedin.com/in/istvanr/

image0_edited_edited.jpg

DR. CSIZMADIA SÁRA

jogász

Sára 2004-ben végzett a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd ügyvédjelöltként több ügyvédi irodánál főként klasszikus polgári jogi területekkel foglalkozott (polgári peres és nemperes jogi képviselet, ingatlanjog, végrehajtási jog, cégeljárások stb.). Szakvizsgáját 2011-ben szerezte. 2014-től a CONFIDO Bizalmi Vagyonkezelő Zrt.-hez történő csatlakozásáig Budapest Főváros Önkormányzatánál tevékenykedett kamarai jogtanácsosként és jogi szakreferensként polgári-, ingatlan-, valamint társasági jogi területen. A CONFIDO Bizalmi Vagyonkezelő Zrt.-ben a bizalmi vagyonkezeléssel összefüggő jogi feladatokat látja el.

Kobra_Barbara_nagykanizsa-scaled_edited.jpg

DR. ROSTÁNÉ KOBRA BARBARA

közgazdász, a vagyonkezelői munkacsoport vezetője

Barbara 2008-ban szerezte meg közgazdász egyetemi diplomáját pénzügyi eszközök és intézmények, valamint EU és Magyarország regionális politikája szakokon a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. 2011-ben Tőzsdei szakvizsgát tett, majd számos munkáltatói képzésen is részt vett szakmai tapasztalatainak megszerzése során. Pályáját nagyvállalati és önkormányzati biztosítás közvetítőként kezdte Budapesten, majd az OTP Banknál hitelezési és befektetési területeken, valamint az értékpapír termékfejlesztés banki területén dolgozott szakértőként. Ezt követően széleskörű szakmai ismereteket szerzett projektmenedzserként, tanácsadóként, majd a Nemzeti Adó- és Vámhivatal társas vállalkozások adóellenőrzési osztályán. A CONFIDO Bizalmi Vagyonkezelő Zrt.-nél a bizalmi vagyonkezelés közgazdasági vonatkozású feladatait, a vagyonkezelés menedzselését végzi.

104 Minerva_edited_edited.jpg

KARDOSNÉ MARLYIN TERÉZIA

irodavezető

Terézia 1999-ben a Nemzetközi Bankárképző Központ Felsőfokú bankszakmai programján Banki tanácsadó végzettséget szerzett, majd 2006-ban a Zsigmond Király Főiskolán kapott bölcsész diplomát. Az egykori Unicbank Rt-nél, majd később Raiffeisen Bank Zrt.-nél több éven keresztül menedzsment asszisztensi, vállalati ügyfélasszisztensi, illetve ügyfélreferensi feladatokat látott el lakossági-, vállalati- és önkormányzati területen. Tapasztalatot szerzett egy vidéki Takarékszövetkezet hitelbizottsági döntéseinek előkészítésében, mint kockázatelemző. Banki munkatapasztalata és a MINERVA Pénzügyi cégcsoport több éves irodavezetése során jártasságot szerzett ügyfél kiszolgálásban, pénzügyi folyamatok nyomon követésében és dokumentálásában, napi operatív- és adminisztrációs feladatok elvégzésében, könyvelés előkészítésben, kimutatások és jelentések készítésében, illetve ingatlanokhoz kapcsolódó egyéb feladatok végrehajtásában. A CONFIDO Bizalmi Vagyonkezelő Zrt.-ben irodavezetőként felel a vagyonkezelő adminisztratív feladatainak irányításáért és végrehajtásáért.

bottom of page